آشپزیآموزش انواع غذاها

طرز تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه؛ قرمز رنگ و خوشمزه

پفیلا که از ذرت خشک تهیه می شود، دارای طعم های متفاوتی است که در اینجا در بخش آشپزی قرار است طرز تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه را آموزش دهیم. جالب است بدانید دستور تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه آنقدر ساده است که تنها لازم است یکبار امتحان کنید تا متوجه حقیقت این گفته شوید.

طرز تهیه پفیلای گوجه ای با رب

پفیلا گوجه ای خوشمزه را بهتر است در قابلمه یا تابه ای بزرگ تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه بدون فر را آموزش می دهیم.

طرز تهیه پفیلای گوجه ای با رب

مواد پفيلا گوجه اي با رب

نمک به میزان لازم
ذرت خشک 1 پیمانه
روغن 6 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز به میزان دلخواه

طرز تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه بدون فر

زمان مورد نیاز: 20 minutes.

  1. تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه

    در قابلمه ای کمی روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

  2. ریختن رب گوجه فرنگی

    رب گوجه فرنگی را به روغن اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم.

  3. اضافه کردن نمک

    برای تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه، نمک را به مواد بالا اضافه می کنیم.

  4. اضافه کردن پودر فلفل قرمز

    پودر فلفل قرمز را می ریزیم و همه مواد بالا را به خوبی هم می زنیم.

  5. صاف کردن روغن برای پفیلا گوجه ای با رب گوجه

    در این مرحله از طرز تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه و بعد از اینکه رب به خوبی تفت خورد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و این مواد را از صافی رد کرده و روغن قرمز شده را مجددا در قابلمه ای می ریزیم.

  6. تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه بدون فر

    حال زمانی که روغن داغ شد، ذرت را اضافه کرده و حرارت را روی ملایم رو به بالا تنظیم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم. بعد از اینکه تمام ذرت ها باز شد، از قابلمه خارج می کنیم. پفیلا گوجه ای با رب گوجه آماده است.

طرز تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه

نکات پفیلا خانگی با رب گوجه

  • توجه کنید که هر چه رب گوجه قرمز تر باشد، پفیلا گوجه ای با رب گوجه خوشرنگ تر می شود.
  • دلیل صاف کردن روغن این است که اگر تکه ای از رب درون روغن بماند، می سوزد و طعم پفیلا گوجه ای با رب گوجه تلخ می شود.
  • بهتر است بعد از باز شدن ذرت ها، دستگیره قابلمه را گرفته و تکان دهید تا همه پفیلا گوجه ای با رب گوجه، رنگ گرفته و بهتر شود.
  • زمانی همه ذرت ها باز شده اند که صدای ترق تروقشان به گوش نیاید در این زمان پفیلا گوجه ای با رب گوجه آماده است.
  • می توانید رب قرمز شده را روی ذرت ریخته و در فویل بریزید و سپس در فر با دمای 160 درجه بگذارید و تقریبا 10 دقیقه زمان دهید تا پفیلا گوجه ای با رب آماده شود.
  • برای تزیین پفیلا گوجه ای با رب گوجه، از پنیر پارمزان رنده شده استفاده کنید.
  • بهتر است ابتدا روغن داغ شده و سپس رب را بریزید.
  • می توانید به جای رب گوجه از پودر گوجه استفاده کنید.
  • سعی کنید کم روغن بریزید تا چرب نشود.
  • برای بهتر شدن پفیلا گوجه ای با رب گوجه، از ذرت تازه استفاده کنید.
  • برای نرم تر شدن پفیلا گوجه ای با رب گوجه، کمی آب بریزید.
4.4/5 - (5 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *