آشپزیآموزش انواع غذاها

طرز تهیه ناشف گوشت برای ۴ نفر(مقدار دقیق مواد برای تهیه آن)

در این مقاله با طرز تهیه ناشف گوشت آشنا می شوید. این غذا طعم بسیار خوب و خوشمزه ای دارد و شما می توانید ناشف گوشت را برای زمانی که مهمان دارید نیز تهیه کنید.

ناشف یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ عربی می باشد. این غذا را هم می توانید با مرغ و هم با گوشت تهیه کنید. طرز تهیه این غذا بسیار ساده و آسان می باشد و به راحتی می توانید در زمان کوتاه آن را برای وعده ناهار و یا شام تهیه کنید.

مواد لازم تهیه ناشف گوشت برای 4 نفر

این مقدار مواد برای 4 نفر می باشد. در صورتی که خواستید برای تعداد بیشتری این غذا را تهیه کنید می توانید مقدار آن را به همان اندازه افزایش دهید.

گوشت گوسفندی 300 گرم
پیاز 3 عدد
نمک، فلفل، پودر لیمو و
پودر هل
هر کدام نصف ق چ
برنج 3/5 پیمانه
رب انار نصف ق غ
زعفران دم کرده یک ق م

طرز تهیه ناشف گوشت برای 4 نفر

  1. مرحله اول

    برای تهیه ناشف گوشت ابتدا گوشت ها را به صورت خورشتی خرد می کنید. یک پیاز را رنده می کنید و با گوشت های خرد شده ترکیب می کنید. حسابی به هم می زنید تا تمام پیاز ها به گوشت بچسبدند.

  2. مرحله دوم

    در این مرحله ادویه هایی را که گفته شده بود را به پیاز و گوشت اضافه کنید.

  3. مرحله سوم

    حالا باید یک ظرف در بسته شیشه ای بردارید و تمام گوشت ها را در آن بریزید. و ظرف را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

  4. مرحله چهارم

    دو عدد پیاز را خرد کنید و درون روغن داغ بریزید تا سرخ شود. سپس به آن مقداری نمک، فلفل و رب انار اضافه کنید.

  5. مرحله پنجم

    در این مرحله گوشت های موجود در شیشه را به پیازهایی که در حال سرخ شدن هستند اضافه کنید.

  6. مرحله ششم

    یک لیوان آب را همراه با زعفران دم کرده به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.سپس در قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید تا حسابی گوشت ها پخته شوند. نیم ساعت تا 40 دقیقه زمان برای پخت آن کافی می باشد.

  7. مرحله هفتم

    برنج را هم به صورت جدا دم کرده و می توانید ته قابلمه برنج ته دیگ نان و یا سیب زمینی قرار دهید تا در کنار این غذا خوشمزه تر شود.

  8. مرحله هشتم

    بعد از پخته شدن گوشت ها آنها را روی برنج بریزید و میل کنید. نوش جان

مطالب مشابه پیشنهاد شده

طرز تهیه پفیلا گوجه ای با رب گوجه؛ قرمز رنگ و خوشمزه

طرز تهیه کورن داگ پنیری سوخاری + نکات کلیدی

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *