طرز تهیه کورن داگ پنیری سوخاری + نکات کلیدی
کورن داگ پنیری سوخاری (corn dog) یک میان وعده فوق العاده خوشمزه است و حتی میتواند یک وعده کامل غذایی محسوب شود. طرز تهیه کورن داگ خیلی ساده و راحت است و با ظاهر جذابی که دارد می تواند زینت بخش میز شام یا عصرانه شما باشد. کورن داگ یک فست فود پرطرفدار بین المللی است و در دیگر کشورها نیز تهیه می شود. در ادامه این مطلب از آموزش آشپزی میخواهیم دستور تهیه کورن داگ این خوراکی خوشمزه را همراه را به شما آموزش دهیم و شما را با نکات مهم درست کردن کورن داگ در بخش آموزش انواع غذاها آشنا کنیم.
فهرست عناوین
مواد لازم برای تهیه کورن داگ
روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
سیب زمینی | 10 عدد |
سوسیس هات داگ | 6 عدد |
آرد سوخاری | 1/2 پیمانه |
آرد ذرت | 1/2 پیمانه |
شکر | 2 قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | 2 قاشق چایخوری |
شیر | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 1 عدد |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه کورن داگ
- سوسیس ها را به سیخ بکشید
هر تعداد هات داگ که قصد دارید درست کنید را روی سیخ های چوبی قرار دهید.
- اضافه کردن پنیر پیتزا
پنیر پیتزا را دور هات داگ ها بچسبانید.
- اضافه کردن خمیر
در این مرحله هات داگ ها را درون خمیری که قبلا آماده کرده بودید بغلتانید تا خمیر دور تا دور سوسیس ها را کاملا بپوشاند.
- سرخ کردن هات داگ
در این مرحله هات داگ هایی را که آماده شده درون روغن داغ و در قابلمه ی مناسب سرخ کنید. این خمیر در حین سرخ شدن پف میکند ترد و خوشمزه میشود.
- سرو کردن کورن داگ
هات داگ ها را بعد از خارج کردن از روغن درون یک دستمال بگذارید تا روغن اضافه آنها خارج شود و بعد داخلی بشقابی که میخواهید سرو کنید قرار دهید.
طرز تهیه خمیر کورن داگ خانگی
در یک ظرف آرد، ذرت آرد سوخاری، شکر، نمک و فلفل، بکینگ پودر و سیب زمینی پخته شده را با هم مخلوط کنید و در ظرف دیگر شیر و تخم مرغ را بریزید و با کمک چنگال خوب هم بزنید. سپس آرد را به این مخلوط اضافه کنید. این خمیر باید مانند خمیر کیک باشد نه خیلی شل و نه خیلی سفت.
نکات کلیدی طرز تهیه ی کورن داگ خانگی
- برای سرخ کردن کورن داگ یک قابلمه یا ظرف گود انتخاب کنید تا هات داگ ها درون روغن شناور باشند و خوب سرخ شوند.
- اگر سیخ ها خیلی بلند بود و داخل قابلمه جا نگرفت میتوانید آنها را کوتاه کنید.
- زمان مورد نیاز برای سرخ شدن هات داگ ها 4 الی 5 دقیقه است و زمانی که حس کردید کاملا طلایی و برشته شده است هات داگ ها را از روغن خارج کنید.
اطلاعات مواد مغذی موجود در کورن داگ
کالری 361.3 | |
چربی 27.1 گرم | |
پروتئین 10.6 گرم | |
کربوهیدرات 22.8 گرم | |
کلسترول 66 میلی گرم |
کورن داگ را میتوانید به عنوان یک عصرانه ساده و کم هزینه در جمع دوستانه تهیه کنید یا حتی به جای یک شام فوری سرو کنید.